Wordt sponsor van Seagulls Den Haag!

Op diverse manieren kunt u uw naam verbinden aan de club en uw naamsbekendheid vergroten. Ook als u de vereniging een warm hart toedraagt of de club financieel wilt ondersteunen zijn er diverse, op maat gemaakte mogelijkheden.

Sponsormogelijkheden

 

Banner

Als u als sponsor zichtbaarheid op een banner wilt heeft u de mogelijkheid om de 1m2 op de banner naar keuze in te vullen. U heeft dus de ruimte om uw logo, website of een boodschap hierop kwijt te kunnen.  

 

 

Internet Reclame

Alle sponsors van onze vereniging krijgen zichtbaarheid op onze website. Uw logo zal op zoveel mogelijk functies en pagina’s te zien zijn. Door een mooie overzichtelijke website zal uw logo goed te zien zijn en genoeg opvallen. Daarnaast is uw logo te zien op onze Facebook pagina.  Een uitgebreid item op de website en een bericht op onze facebook pagina volledig gewijd aan uw organisatie.   

 

 

Foto’s

Wat is er nou leuker om na elke activiteit jezelf in actie terug te kunnen zien. Via facebook en onze website willen we zoveel mogelijk momenten en acties van en met onze leden delen. De zichtbaarheid van deze foto’s is oneindig. Als uw organisatie onze foto’s en video’s sponsort, komt op al onze foto’s en video’s uw logo als watermerk te staan.

 

 

Shirt sponsoring

Hoe cool was het vroeger als je als klein kind een shirtsponsor had op je tenue. Daarnaast is de zichtbaarheid van shirt sponsoring enorm. Alle leden van onze vereniging met uw logo op het shirt, trainingspak of misschien zelfs tas.