Senioren

Heren Team

Het heren team, klasse 3, 

Gemotiveerde heren die sterk in de competitie staan, een gevarieerd team van heren  die samen voor de winst willen gaan, en altijd opzoek zijn naar nieuwe gemotiveerde spelers. De Heren trainen 1x per week en spelen competitie in het weekend, mail ons voor meer informatie. Ook kun je deel nemen als  recreant lees voor meer info hierover onder de button ‘lid worden’

Kom jij ons team versterken?

 

Dames Team 

Het Dames team, klasse 4,

Een gevarieerd team van dames met veel basketbal ervaring en dames met geen enkele ervaring, verschillende culturen en leeftijden, een leuk afwisselend team waar iedereen zichzelf kan zijn, en iedereen elkaar helpt en ondersteunt een betere speler te worden. 

Het dames team traint op Dinsdag en Donderdag en speelt competitie in het weekend, daarnaast trainen de dames in Zomer gezellig door,  Lijkt je dit leuk? dan kun je ook deel uitmaken van de club als recreant, kijk voor meer info onder de Button Lid worden.

Kom jij ons team versterken?

 

Junioren

Jeugd U20

Het jeugd team bestaat uit een club drukke vrolijke jong jongens onder de 20 uit verschillende culturen en achtergronden. Deze jongen groep weet zich in de competitie goed omhoog te boxen en zijn gemotiveerd aanwezig tijdens trainingen en competitie.

De jeugd traint op dinsdag en donderdag en speel competitie in het weekend. Lijkt het jou leuk om mee te spelen kijk dan voor meet info onder de button lid worden, hier vind je meer informatie over lid worden en kortingen voor jeugd onder 20 jaar.

 
Komt jij ons versterken?