Proeftrainingen

Gedurende het hele seizoen is het mogelijk lid te worden van onze vereniging. Om te zien of je het echt leuk vindt om te basketballen mag je 3x gratis meetrainen om te ontdekken wat basketbal allemaal inhoudt.

 

Lid worden

Om lid te kunnen worden moet het aanmeldingsformulier volledig worden ingevuld, moet er 1 recente pasfoto ingeleverd worden en de eventuele schuldvrijverklaring als je de afgelopen vijf jaar bij een andere vereniging hebt gespeeld. Het lidmaatschap van de vereniging wordt aangegaan voor een heel seizoen dat loopt van 1 juli tot 30 juni. Zonder ingeleverd uitschrijf formulier wordt je lidmaatschap automatisch verlengd. Lever dit formulier voor 1 Mei van het lopende seizoen in. Doe je dit niet op tijd ben je het daar op volgende seizoen ons nog steeds contributie schuldig.

 

Schuldvrijverklaring

Heb je de afgelopen vijf jaar bij een andere vereniging gespeeld, dan moet je bij de penningmeester van je oude vereniging een schuldvrijverklaring laten invullen en bij onze vereniging inleveren.

 

Ooievaarspas

Ben je in het bezit van een zogenaamde Ooievaarspas dan dien je bij het inschrijven de originele pas bij je te hebben en moet je de pas laten scannen om te bezien of hij actief en geldig is. Over het voordeel van de Ooievaarspas lees je je verder bij Ooievaarspas.