Seagulls | Bestuur
13396
page,page-id-13396,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Bestuur

Bas Burger

Voorzitter

Ik ben Bas, 23 jaar. Op dit moment ben ik vijfde jaars Sportmanagement student op de Haagse hogeschool. in 2015 heb ik Teamplayers-stage bij ST4R gelopen. Tijdens deze stage ben ik met een groep stagiaires bezig geweest het idee van nieuwe verenigingen en plannen uit te werken voor nieuwe verenigingen in Den Haag. Tijdens deze stage ben ik enthousiast geraakt over het idee om een nieuwe vereniging te starten. Dit is niet bij alleen een idee gebleven. Samen met ST4R hebben we alle plannen en ideeën verder uitgedacht. Naar mate het plan meer gestalte kreeg sloten de andere bestuursleden zich bij mij aan. Zelf speel ik regelmatig op ST4R court. Omdat ik 1 minuut lopen van dit plein af woon ben ik ook ambassadeur van dit plein in de jeugdsport raad Segbroek.

Chris den Boef

Penningmeester

Ik ben Chris, 29 jaar. Ik ben 4e jaar Halo-student en sindskort penningmeester van Den Haag Seagulls. Als kleine jongen was ik vaker met een bal op straat te vinden dan dat ik op school of thuis was. De liefde voor het spelletje ging voor alles. In 15 jaar heeft dat gevoel me nog niet verlaten. In competitieverband heb ik in 11 jaar bij BV Krimpen gespeeld. Niet voor het resultaat, maar voor het spelletje en het hebben van een platform om dat gevoel te kunnen delen met anderen. Ooit begonnen als uitlaatklep, maar het het leverde me steeds meer op. Discipline, omgang met feedback, acceptatie en vooral vriendschappen. Om maar wat te noemen. Nu is het mijn beurt om te helpen tillen van zo’n platform in Den Haag! Prachtig!

Kees Pinster

Secretaris

Opgeleid als sportleraar en vier jaar werkzaam als zodanig. Daarna was ik actief als videomaker en hoofd TV bij De Haags lokale omroep. Vervolgens heb ik gewerkt bij de Haagse welzijnsorganisatie als sportbuurtwerker en beleidsmedewerker jeugd. Bestuurlijke ervaring als voorzitter tennisvereniging Breekpunt en vice-voorzitter van de vereniging voor veldbiologie KNNV. Momenteel met pensioen en veel bezig met onderzoek in de natuur. Motto: met ziel en zakelijkheid aan de slag voor Seagulls.