Welkom bij Basketbalvereniging Seagulls

[Foto’s] – Seagulls H1 en U18 winnen beide hun thuiswedstrijd.

[Foto’s] – Seagulls H1 en U18 winnen beide hun thuiswedstrijd.

U18

Zaterdag 28 Januari speelde jongens U18 van Seagulls hun allereerste thuiswedstrijd tegen SBV Juventus. Na een goede start kwam Juventus sterk terug en stond er in het laatste kwart zelfs een gelijke stand op het scorebord. In de laatste paar minuten deed Seagulls er een schepje bovenop in de verdediging, wat zorgte voor een paar cruciale turnovers van de tegenstanders en uiteindelijk de overwinning (46 – 43).

Access Token not set. You can generate Access Tokens for your Page or Profile on fb.srizon.com. After generating the access token, insert it on the backend

Heren 1

Het herenteam van Seagulls speelde haar 2e thuiswedstrijd. Dit maal tegen LUSV Basketball heren 5. Na het eerste kwart wasde stand gelijk. Daarna liep Seagulls langzaam uit. In het 4e kwart begon LUSV beter te schieten en liepen ze nog wat in, maar ze konden niet voorkomen dat Seagulls er met de overwinning vandoor ging: 51 – 37.

Access Token not set. You can generate Access Tokens for your Page or Profile on fb.srizon.com. After generating the access token, insert it on the backend

 

Seagulls Den Haag

Reacties zijn gesloten.